BBQ Americano

Wij zijn een culinaire party- en evenementencateraar gespecialiseerd in barbecueën en koken op open vuur. BBQ-Americano staat voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te laten komen. 

Al onze gerechten zijn geheel vers voor u bereidt. Het barbecueën doen we met bijzondere Smokers en barbecues die we stoken op hout en houtskool. Hiervoor is gekozen omdat op deze wijze de pure barbecuesmaak perfect tot uiting komt.

Chiel kijkt enthousiast naar zijn broodjes pulled pork

Even voorstellen

Welkom, mijn naam is Chiel Mennen. Ik mag mij de trotse eigenaar van BBQ-Americano noemen. Mijn passie ligt al geruime tijd bij het Amerikaans barbecueën. Door mijn achtergrond als slager zit de ambacht van het vak in mijn bloed. Waar wij ons in onderscheiden, is het beginnen bij de kern oftewel het vlees. door mijn ervaring als slager als slager bereiden wij alleen de beste kwaliteit vlees- en visproducten. Dit doen we met veel passie en dat proeft u.

Met onze American Classic menu’s brengen wij een ode aan het land dat onherroepelijk met barbecueën wordt geassocieerd: Amerika! Spareribs om je vingers bij af te likken, Pulled Pork zoals ze het in de Carolina’s maken en Beefsteaks heerlijk zacht van smaak, maken u al snel duidelijk waar de liefde voor het barbecueën vandaan komt.

Chiel Mennen

Onze succesformule

Een plank met pulled pork

Full service concept inclusief BBQ-Chefs, buffetassistenten en de benodigde materialen.

Mogelijkheden voor zowel kleine als exclusieve catering waaronder grote feesten en evenementen.

Eerlijke producten van de hoogste kwaliteit met aandacht voor duurzaamheid.

Een uniek concept vol sfeer, gezelligheid en met een unieke barbecue beleving.

Onderscheidend met bijzondere gerechten die uiterst sfeervol worden gepresenteerd.

Boek jouw BBQ

Al een keuze gemaakt?

Bekijk onze menukaarten:

Live cooking op Locatie

U kunt onderaan dit scherm bestellen.

Good to know

De beleving

De beleving

Wij van BBQ-Americano zijn bezeten van barbecueën. Wij vinden het dan ook geen enkel probleem wanneer onze gasten met ons mee willen kijken en beantwoorden graag hun eventuele vragen.

Menukeuze BBQ

Menukeuze BBQ

We hebben enkele voorbeeldmenu’s van BBQ Americano. Zit uw ideale combinatie van gerechten er niet bij? Combineer en match er dan lustig op los en informeer naar de bijbehorende prijs.

Servies inbegrepen

Servies inbegrepen

Afhankelijk van het type evenement werken wij met porseleinen borden en bestek. De kosten hiervan zitten inbegrepen in het pakket. Over de afwas hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want die doen wij voor u.

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

Na het doorgeven van uw menuwensen, het verwachte aantal gasten, de locatie en het tijdstip stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Doorgeven aantal gasten

Doorgeven aantal gasten

We selecteren zorgvuldig ons vlees en moeten onze producten daarom tijdig bestellen. Omdat we niet van verspilling houden horen we graag ruim van te voren hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.

Voldoende ruimte

Voldoende ruimte

Onze live cooking gebeurt op onze grote smokers. Deze passen door vrijwel iedere poort, maar hebben wel genoeg ruimte nodig om veilig te kunnen staan.

Op tijd aanwezig

Op tijd aanwezig

Onze live cooking is ook echt live. We bereiden het voedsel ter plekke in het zicht van uw gasten. We spreken van te voren samen een tijd af zodat wij onze voorbereidingen kunnen doen.

Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

We rekenen een vergoeding van €0.50 per gereden kilometer voor het vervoer van ons materieel.

Boeken

Ben je klaar om jouw bijzondere BBQ ervaring te boeken? We kijken graag met u mee naar een geschikte datum en het menu dat het beste bij u past.

Bel ons: +31 683190424

Of stuur ons een berichtje