Live Cooking op locatie

BBQ Americano verzorgt graag professionele BBQ-catering op uw evenement. Wij stellen samen met u een arrangement samen dat past bij de sfeer van de gelegenheid en gaan aan de slag met het voorbereiden van uw compleet verzorgde Barbecue. 

De gerechten worden vooraf met de hand gemarineerd en vers voor u bereidt. Voor optimaal smaakresultaat barbecuen wij met smokers die we stoken op hout. Daarmee geven we het vlees een mooie rooksmaak. Wij verzorgen de barbecue, het servies en natuurlijk de unieke beleving. Wanneer het vlees de ultieme gaarheid heeft bereikt, snijden we het in mooie (behapbare) porties. Geniet van de heerlijke ambachtelijke vleesgerechten, broodjes en huisgemaakte salades. De BBQ en het gebruikte servies nemen we weer mee naar huis.

Chiel en Guus met twee plankjes vlees

Zelf je menu samenstellen? Bekijk onze BBQ Bites!

Onze BBQ Bites zijn perfect voor een avondvullend programma. Wij bereiden kleine exclusieve tapas gerechten die we laten uitserveren door onze barbecue assistenten. Stel hieronder uw eigen BBQ Bites menu samen en vraag naar de overige mogelijkheden.

Een aantal vleesspiesjes op een plank Bekijk onze BBQ Bites

Op zoek naar een nagerecht?

We hebben een ruime keuze aan nagerechten voor u, passend voor ieder type BBQ. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en de best passende invulling voor uw BBQ. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Een appeltaart op een tafelkleed met aankleding.

Al een keuze gemaakt?

Bekijk onze menukaarten:

Live cooking op Locatie

U kunt onderaan dit scherm bestellen.

Good to know

De beleving

De beleving

Wij van BBQ-Americano zijn bezeten van barbecueën. Wij vinden het dan ook geen enkel probleem wanneer onze gasten met ons mee willen kijken en beantwoorden graag hun eventuele vragen.

Menukeuze BBQ

Menukeuze BBQ

We hebben enkele voorbeeldmenu’s van BBQ Americano. Zit uw ideale combinatie van gerechten er niet bij? Combineer en match er dan lustig op los en informeer naar de bijbehorende prijs.

Servies inbegrepen

Servies inbegrepen

Afhankelijk van het type evenement werken wij met porseleinen borden en bestek. De kosten hiervan zitten inbegrepen in het pakket. Over de afwas hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want die doen wij voor u.

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

Na het doorgeven van uw menuwensen, het verwachte aantal gasten, de locatie en het tijdstip stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Doorgeven aantal gasten

Doorgeven aantal gasten

We selecteren zorgvuldig ons vlees en moeten onze producten daarom tijdig bestellen. Omdat we niet van verspilling houden horen we graag ruim van te voren hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.

Voldoende ruimte

Voldoende ruimte

Onze live cooking gebeurt op onze grote smokers. Deze passen door vrijwel iedere poort, maar hebben wel genoeg ruimte nodig om veilig te kunnen staan.

Op tijd aanwezig

Op tijd aanwezig

Onze live cooking is ook echt live. We bereiden het voedsel ter plekke in het zicht van uw gasten. We spreken van te voren samen een tijd af zodat wij onze voorbereidingen kunnen doen.

Kilometervergoeding

Kilometervergoeding

We rekenen een vergoeding van €0.50 per gereden kilometer voor het vervoer van ons materieel.

Boeken

Ben je klaar om jouw bijzondere BBQ ervaring te boeken? We kijken graag met u mee naar een geschikte datum en het menu dat het beste bij u past.

Bel ons: +31 683190424

Of stuur ons een berichtje